Het zou gaan om Engelstalige mensen die van deur tot deur gaan en een onweerstaanbare offerte maken voor bijvoorbeeld het leggen van opritten en andere klussen. De politie roept op om niet op de voorstellen in te gaan. Het betreft een bende die mensen oplicht: ze werken met minderwaardige materialen, laten soms halfweg de werken in de steek, enz.

Concreet gaat het om een grijze bestelwagen van het merk Renault met een Engelse nummerplaat en met onder andere deze tekst erop: steamclean.co.uk. De politie verzoekt om in geen geval op het voorstel van de bende in te gaan, u wordt gegarandeerd opgelicht.

(ACK)

Het zou gaan om Engelstalige mensen die van deur tot deur gaan en een onweerstaanbare offerte maken voor bijvoorbeeld het leggen van opritten en andere klussen. De politie roept op om niet op de voorstellen in te gaan. Het betreft een bende die mensen oplicht: ze werken met minderwaardige materialen, laten soms halfweg de werken in de steek, enz. Concreet gaat het om een grijze bestelwagen van het merk Renault met een Engelse nummerplaat en met onder andere deze tekst erop: steamclean.co.uk. De politie verzoekt om in geen geval op het voorstel van de bende in te gaan, u wordt gegarandeerd opgelicht.(ACK)