De inzittenden trachtten zich nog even aan de controle van de politie te onttrekken maar werden in de Leimolenstraat aan de kant gezet.

De bestuurder, een man van 29 uit Houthulst, bleek levenslang ontzet van het recht tot sturen. Hij legde bovendien een positieve speekseltest af. Ook z'n kompaan, een man van 37, eveneens uit Houthulst, bleek bij de politie gekend.

Bij het doorzoeken van de wagen werden tal van voorwerpen aangetroffen die dienstig kunnen zijn voor inbraak. De radiatoren waren enige tijd terug gestolen in Kortemark.

Beide mannen werden in opdracht van het parket gearresteerd op verdenking van diefstal en heling. Hun voertuig werd in beslag genomen.

De inzittenden trachtten zich nog even aan de controle van de politie te onttrekken maar werden in de Leimolenstraat aan de kant gezet.De bestuurder, een man van 29 uit Houthulst, bleek levenslang ontzet van het recht tot sturen. Hij legde bovendien een positieve speekseltest af. Ook z'n kompaan, een man van 37, eveneens uit Houthulst, bleek bij de politie gekend.Bij het doorzoeken van de wagen werden tal van voorwerpen aangetroffen die dienstig kunnen zijn voor inbraak. De radiatoren waren enige tijd terug gestolen in Kortemark.Beide mannen werden in opdracht van het parket gearresteerd op verdenking van diefstal en heling. Hun voertuig werd in beslag genomen.