https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Twee bestuurders betrapt in Polder: Fransman moet 1.260 euro betalen

© (Foto JH)
Redactie KW

Patrouilles van politiezone Polder betrapten zowel donderdagmiddag als in de nacht van donderdag op vrijdag twee bestuurders in het verkeer die teveel gedronken had. Een Fransman moest 1.260 euro boete betalen.

Een eerste betrapping gebeurde donderdagmiddag rond 15.45 uur in de Predikboomstraat in Klerken nabij Houthulst. Een Fransman viel er in de straat op omdat hij roekeloos rond reed en onverantwoord rijgedrag vertoonde. De man werd gestopt en moest een ademtest afleggen. Hij bleek serieus te veel gedronken te hebben en blies liefst 3.24 promille. De man had wellicht dus al urenlang zitten drinken in de namiddag. Hij moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren voor de duur van 15 dagen en zijn auto laten staan. De man moest ook onmiddellijk een boete betalen van 1.260 euro.

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 2 uur werd een 29-jarige bestuurder van een auto aan de kant gezet in de Zarrenstraat tussen Zarren en Werken bij Kortemark. Ook die man viel op door zijn rijstijl. De man moest eveneens een ademtest afleggen en die bleek met 1.35 promille ook positief te zijn. De man moest zijn rijbewijs voor de duur van zes uren afgeven. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.