Politie zoekt verdachte van aanranding van minderjarig meisje

Redactie KW

Het slachtoffer was op dinsdag 16 maart 2021 op weg van school naar huis. Rond 18.34 uur nam ze in Brugge plaats in een bijna lege wagon van de trein richting Beernem. Er was slechts één andere passagier aanwezig in de wagon, de verdachte in kwestie: een jonge man die plaats had genomen in een vierzitsbank. De politie zoekt getuigen om te helpen bij de opsporing van de dader.

Tijdens de treinreis toonde de man plots zijn geslachtsdeel en ging hij op de schoot van het minderjarige meisje zitten. Hij pakte haar vast bij de arm en greep met zijn andere hand de achterkant van haar nek vast, om vervolgens haar hoofd naar beneden te duwen in de richting van zijn geslachtsdeel. Het meisje kon de dader ontvluchten, maar raakte daarbij wel per toeval het geslachtsdeel van de verdachte aan. Omstreeks 18.45 uur kwam de trein aan in het station van Beernem, waar zowel het slachtoffer als de verdachte afstapten. De verdachte vluchtte weg over de sporen in de richting van de Wingene Steenweg.

Grijze muts en grijze trui

Het parket van West-Vlaanderen (afdeling Brugge) is op zoek naar getuigen om de dader te kunnen opsporen. De man is 1m70 à 1m75 groot, sportief gebouwd en wordt geschat op 18 jaar. Op het moment van de feiten droeg hij een grijze muts, grijze broek, grijze trui met bleek opschrift en een blauw mondmasker. Volgens het slachtoffer had de man een bleek gelaat en droeg hij een (platte) zwarte rugzak met zich mee.

Heb je meer informatie over dit geval van aanranding van eerbaarheid, neem dan zeker contact op met de politie. Dat kan via het gratis nummer 0800 30 30 0 of via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten