De twee inbrekers betraden de woning terwijl de bewoners in de tuin vertoefden. De dieven werden betrapt door de bewoners en namen daarna de vlucht in een kleine felblauwe auto, vermoedelijk een Peugeot 106 of 205.

Het voertuig heeft een vreemde nummerplaat, mogelijk een Franse, waarin hoogstwaarschijnlijk de cijfercombinatie 581 zit. De buit bestaat voornamelijk uit cash geld.

"Een preventieve tip: hou je woning steeds in de gaten. Ook al ben je maar even weg, sluit dan de deuren. En zorg dat je niet te veel cash geld hebt thuis", aldus Wim Cardon, hoofdinspecteur lokale politie PZ Arro Ieper.

De twee inbrekers betraden de woning terwijl de bewoners in de tuin vertoefden. De dieven werden betrapt door de bewoners en namen daarna de vlucht in een kleine felblauwe auto, vermoedelijk een Peugeot 106 of 205.Het voertuig heeft een vreemde nummerplaat, mogelijk een Franse, waarin hoogstwaarschijnlijk de cijfercombinatie 581 zit. De buit bestaat voornamelijk uit cash geld."Een preventieve tip: hou je woning steeds in de gaten. Ook al ben je maar even weg, sluit dan de deuren. En zorg dat je niet te veel cash geld hebt thuis", aldus Wim Cardon, hoofdinspecteur lokale politie PZ Arro Ieper.