Politie waarschuwt voor agressieve exhibitionist in De Gavers

© BELGA
Redactie KW

De politiezone Gavers roept in een Facebookpost op tot extra waakzaamheid naar aanleiding van een geval van exhibitionisme in het provinciaal natuurdomein De Gavers in Harelbeke. Een vrouw werd er aangevallen door een twintiger terwijl hij onzedelijke handelingen stelde bij zichzelf.

Zaterdagavond, rond 19 uur werd een vrouw aangesproken door een jongeman die haar vroeg haar te blijven aankijken terwijl hij zichzelf betastte. Toen het slachtoffer wilde wegwandelen werd ze bij de arm vastgenomen en geduwd waardoor ze ten val kwam. De dader ging boven haar staan en bleef de hand aan zichzelf slaan. De vrouw kon uiteindelijk ontkomen.

De politiezone Gavers roept nu eventuele getuigen van de feiten op. Volgens de persoonsbeschrijving die de vrouw kon geven gaat het om een man rond de 25 jaar, ongeveer 1,70 à 1,75 meter groot. De man is slank gebouwd, sprak met een duidelijk West-Vlaams accent en droeg donkere kledij en een bivakmuts.

Getuigen van deze feiten worden verzocht contact op te nemen met de Politiezone Gavers op het nummer 056/73.35.11. De Politiezone Gavers vraagt tevens verhoogde waakzaamheid, vooral bij het ingaan van de duisternis, en vraagt bij het opmerken van verdachte personen in kader van feiten van exhibitionisme onmiddellijk contact op te nemen met de 101.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier