"Het signalement werd doorgegeven aan de verschillende patrouilles", vertelt commissaris Kris Allary, persverantwoordelijke van de lokale politie Oostende. "Even later werd het voertuig aangetroffen op de parking ven het shoppingcenter in Middelkerke. Daarbij konden twee van de drie daders meteen gevat worden. Een van de mannen vluchtte weg en werd nadien gevat op een nabijgelegen camping."

"Het gaat om drie Noord-Ieren, waarvan twee minderjarigen (12 en 16 jaar oud). Bij onderzoek blijkt het drietal nog een andere diefstal te hebben gepleegd in een winkel in Middelkerke en pleegden ze een inbraak in een woning in Oostende eerder op de dag. De drie verdachten werden gearresteerd en blijven ter beschikking van het parket." De politie stelde een proces-verbaal op.

(JRO)

"Het signalement werd doorgegeven aan de verschillende patrouilles", vertelt commissaris Kris Allary, persverantwoordelijke van de lokale politie Oostende. "Even later werd het voertuig aangetroffen op de parking ven het shoppingcenter in Middelkerke. Daarbij konden twee van de drie daders meteen gevat worden. Een van de mannen vluchtte weg en werd nadien gevat op een nabijgelegen camping." "Het gaat om drie Noord-Ieren, waarvan twee minderjarigen (12 en 16 jaar oud). Bij onderzoek blijkt het drietal nog een andere diefstal te hebben gepleegd in een winkel in Middelkerke en pleegden ze een inbraak in een woning in Oostende eerder op de dag. De drie verdachten werden gearresteerd en blijven ter beschikking van het parket." De politie stelde een proces-verbaal op. (JRO)