Het was een opmerkzame burger die de man zag binnen gaan in het leegstaand pand. "We stuurden meteen een politiepatrouille naar de Vuurtorenwijk. Daar aangekomen treffen onze mensen er een 40-jarige man met Franse nationaliteit aan", legt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie uit.

"Een van de inspecteurs kan de man linken als zijnde verdachte in drie diefstallen. De man werd gearresteerd en overgebracht naar het commissariaat voor verder onderzoek." Hij werd ter beschikking gesteld van het parket.

(JRO)

Het was een opmerkzame burger die de man zag binnen gaan in het leegstaand pand. "We stuurden meteen een politiepatrouille naar de Vuurtorenwijk. Daar aangekomen treffen onze mensen er een 40-jarige man met Franse nationaliteit aan", legt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie uit. "Een van de inspecteurs kan de man linken als zijnde verdachte in drie diefstallen. De man werd gearresteerd en overgebracht naar het commissariaat voor verder onderzoek." Hij werd ter beschikking gesteld van het parket. (JRO)