Politie op zoek naar man die kind probeerde te ontvoeren

Redactie KW

De man probeerde een jongen mee te lokken die van de muziekschool kwam.

De feiten dateren van woensdag 25 februari 2015. De minderjarige jongen stapte omstreeks 14.55 uur uit de muziekschool aan de Hoogstraat 1 in Gistel. Hij werd er aangesproken door een onbekende man die hem vroeg met hem mee te gaan. De onbekende man verzekerde het kind dat de ouders hiervoor de toestemming hadden gegeven en zij hem zelfs daarvoor hadden gebeld. De jongen was evenwel bij de pinken en vroeg de man wat de namen van zijn ouders waren en hen op te bellen. De jongen vroeg de man ook om zijn identiteitskaart te tonen.

De verdachte werd daarop boos en zei dat hij die niet bij had. Hij trachtte de jongen vast te grijpen, maar die kon wegvluchten via de trap van de muziekschool.

Politie op zoek naar man die kind probeerde te ontvoeren

De man is blank, groot en ongeveer 40 jaar oud. Hij droeg die dag een gebreide muts van het merk Wolfskin met een ponpon, een jeans met scheuren ter hoogte van de knieën, een rode jas en een zwarte rugzak. Opvallend aan de man is zijn grote tatoeage met het woord ‘BITCH’ op de rechteronderarm en op zijn linker onderarm staat een tatoeage van een doodshoofd met twee beenderen eronder.

>> Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.