In die Valentijnsnacht omstreeks 00.20 uur werd een man in het gezelschap van een vrouw gefilmd in de Hoge Duinenlaan. Deze vrouw droeg een lange mantel en hoge hakken. Het koppel verdween snel weer uit beeld. Een uur later kwam diezelfde man opnieuw in beeld en 20 min later was hij er weer, nu vermoedelijk samen met zijn kompaan. Ze wandelden samen op en af om uiteindelijk toe te slaan. Ze zijn de woning binnen gegaan en hebben de vrouw overmeesterd in haar slaapkamer. Ze werd behoorlijk hard aangepakt. De daders stalen juwelen en persoonlijke spullen.

Om 02.02 uur zien we de daders wegvluchten met een zak met daarin vermoedelijk de buit. Op 15 februari werd een deel van de buit teruggevonden in een 'Lidl'-tas naast een vuilbak op de zeedijk. In de zak zat een kassaticket van 7 februari. De speurders vermoeden dat de daders mogelijks in een hotel of vakantiewoning hebben verbleven tijdens de Valentijnsperiode.

De daders spraken beiden Frans. De eerste dader is 25 à 30 jaar oud en tussen de 1m75 en 1m80 lang. Hij heeft een getaande huidskleur en heeft een heel verzorgd voorkomen. Hij droeg een beige broek, een lichtkleurige pull en zwarte schoenen. De tweede dader is groter dan zijn kompaan. Hij heeft een zwarte huidskleur en zijn haar is geschoren. Hij droeg een donkere donsjas met kap en een kraag in bont.

Herkent u de daders of meent u te weten wie de vrouw is, neem dan contact op met de speurders via deze link of het gratis nummer 0800/30 300.

In die Valentijnsnacht omstreeks 00.20 uur werd een man in het gezelschap van een vrouw gefilmd in de Hoge Duinenlaan. Deze vrouw droeg een lange mantel en hoge hakken. Het koppel verdween snel weer uit beeld. Een uur later kwam diezelfde man opnieuw in beeld en 20 min later was hij er weer, nu vermoedelijk samen met zijn kompaan. Ze wandelden samen op en af om uiteindelijk toe te slaan. Ze zijn de woning binnen gegaan en hebben de vrouw overmeesterd in haar slaapkamer. Ze werd behoorlijk hard aangepakt. De daders stalen juwelen en persoonlijke spullen.Om 02.02 uur zien we de daders wegvluchten met een zak met daarin vermoedelijk de buit. Op 15 februari werd een deel van de buit teruggevonden in een 'Lidl'-tas naast een vuilbak op de zeedijk. In de zak zat een kassaticket van 7 februari. De speurders vermoeden dat de daders mogelijks in een hotel of vakantiewoning hebben verbleven tijdens de Valentijnsperiode.De daders spraken beiden Frans. De eerste dader is 25 à 30 jaar oud en tussen de 1m75 en 1m80 lang. Hij heeft een getaande huidskleur en heeft een heel verzorgd voorkomen. Hij droeg een beige broek, een lichtkleurige pull en zwarte schoenen. De tweede dader is groter dan zijn kompaan. Hij heeft een zwarte huidskleur en zijn haar is geschoren. Hij droeg een donkere donsjas met kap en een kraag in bont.