Politie gooit verschillende mensen in de cel na openbare dronkenschap

In alle gevallen werd een proces-verbaal opgemaakt. © JRO
Redactie KW

In Oostende werden woensdagavond en tijdens de nacht van woensdag op donderdag verschillende mensen opgepakt nadat ze in staat van openbare dronkenschap verkeerden.

In de Rietstraat pakte de politie een 36-jarige vrouw op nadat ze stomdronken op straat werd aangetroffen. De vrouw werd ter ontnuchtering opgesloten. In de Euphrosina Beernaertstraat werd een 41-jarige man uit Nieuwpoort opgepakt. “De man is een vaste klant van onze diensten en verkeerde opnieuw in dronken toestand op straat. Onze patrouille pakte de man op en bracht hem over naar het commissariaat. Daar werd hij opgesloten ter ontnuchtering”, aldus commissaris Franky Deckmyn van de Oostendse politie.

In de Plakkerstraat zorgde een 54-jarige Oostendenaar dan weer voor overlast op straat. “Ook die man werd in dronken toestand aangetroffen en ter ontnuchtering opgesloten in de cel. In de kleine Weststraat betrapten agenten een 26-jarige Oostendenaar nadat hij zich schuldig maakte aan vandalisme. De man was duidelijk boven zijn theewater en werd overgebracht naar de cel”, aldus de commissaris. In alle gevallen werd een proces-verbaal opgemaakt.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier