L.M. heeft al vele jaren een bedrijfje in tuinaanleg en werkte ook nog voor de groendienst van stad Izegem. Het is een harde werker en een man met een goed hart, hoorden we van mensen die hem heel goed kennen. Zijn vriend kwam regelmatig bij hem over de vloer. Zo goed als niemand van de buren had enig vermoeden dat er in die woning cannabis gekweekt werd.

De politie hield al een tijdje de woning van L.M. in de gaten en maandag jongstleden deed ze er dan een huiszoeking. Ze troffen niet alleen 400 cannabisplantjes en 5 kilo cannabis aan, maar ook duizenden euro's cash geld en een aantal vuurwapens.

Beide verdachten werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en aangehouden. De woning werd verzegeld. (IB)

L.M. heeft al vele jaren een bedrijfje in tuinaanleg en werkte ook nog voor de groendienst van stad Izegem. Het is een harde werker en een man met een goed hart, hoorden we van mensen die hem heel goed kennen. Zijn vriend kwam regelmatig bij hem over de vloer. Zo goed als niemand van de buren had enig vermoeden dat er in die woning cannabis gekweekt werd.De politie hield al een tijdje de woning van L.M. in de gaten en maandag jongstleden deed ze er dan een huiszoeking. Ze troffen niet alleen 400 cannabisplantjes en 5 kilo cannabis aan, maar ook duizenden euro's cash geld en een aantal vuurwapens.Beide verdachten werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en aangehouden. De woning werd verzegeld. (IB)