Op woensdagnamiddag en -avond 23 januari controleerden de interventieteams van de politiezone Vlas 54 cafés in Kortrijk, de deelgemeenten, Kuurne en Lendelede op het naleven van het rookverbod. In vier cafés werd vastgesteld dat cafébezoekers aan het roken waren of dat er net gerookt was.

Er werden hiervoor in totaal twaalf pv's tegen klanten en uitbaters opgesteld. Deze PV's worden overgemaakt aan de FOD Volksgezondheid. In één van de vier bestrafte cafés werd ook één persoon die illegaal in het land verblijft, aangetroffen. (OV)

Op woensdagnamiddag en -avond 23 januari controleerden de interventieteams van de politiezone Vlas 54 cafés in Kortrijk, de deelgemeenten, Kuurne en Lendelede op het naleven van het rookverbod. In vier cafés werd vastgesteld dat cafébezoekers aan het roken waren of dat er net gerookt was.Er werden hiervoor in totaal twaalf pv's tegen klanten en uitbaters opgesteld. Deze PV's worden overgemaakt aan de FOD Volksgezondheid. In één van de vier bestrafte cafés werd ook één persoon die illegaal in het land verblijft, aangetroffen. (OV)