Twee ploegen van de lokale recherche van de zone MIRA stonden anoniem in observatie op de parking van de sporthal Torrebos in de Landergemstraat te Anzegem. Toen ze plots omstreeks 21.15 uur een drugsdeal zagen plaatsvinden tussen een man in een wagen en een wandelaar.

"De personen werden staande gehouden en bij het fouilleren van de wagen en de bestuurder, de heer DV. K uit Vosselare, werd 5 gram weed aangetroffen Bij de wandelaar, de 29 jarige A.T uit Anzegem , werd een som geld van we 50 euro aangetroffen", klinkt het op de sociale media van de politiezone. "Op basis van de drugswet werd bij de dealer A.T. een huiszoeking uitgevoerd waarbij een tweetal kilo weed, 20 speedpillen en materiaal voor het verdelen van drugs in verhandelbare hoeveelheden werd aangetroffen."

Na contact met het parket werd de dealer gearresteerd.

Twee ploegen van de lokale recherche van de zone MIRA stonden anoniem in observatie op de parking van de sporthal Torrebos in de Landergemstraat te Anzegem. Toen ze plots omstreeks 21.15 uur een drugsdeal zagen plaatsvinden tussen een man in een wagen en een wandelaar."De personen werden staande gehouden en bij het fouilleren van de wagen en de bestuurder, de heer DV. K uit Vosselare, werd 5 gram weed aangetroffen Bij de wandelaar, de 29 jarige A.T uit Anzegem , werd een som geld van we 50 euro aangetroffen", klinkt het op de sociale media van de politiezone. "Op basis van de drugswet werd bij de dealer A.T. een huiszoeking uitgevoerd waarbij een tweetal kilo weed, 20 speedpillen en materiaal voor het verdelen van drugs in verhandelbare hoeveelheden werd aangetroffen."Na contact met het parket werd de dealer gearresteerd.