De bewoners van de woning werden wakker door het geblaf van hun hond. Die had onraad geroken toen de dieven de Mercedes van de baasjes probeerde te stelen van onder de carport. Toen de bewoners beneden gingen kijken wat er gaande was, werden ze opgemerkt door de daders die meteen wegvluchtten. Het onderzoek is lopende.

Poging tot inbraak in Wevelgem

Nog dit weekend kreeg de Politiezone Grensleie een oproep van een poging tot inbraak in de Europalaan in Wevelgem. Onbekenden braken de voordeur open en doorzochten de woning. Alle kasten werden opengetrokken, maar uiteindelijk werd er niets gestolen.

Diefstal in electrozaak Menen

Vrijdag braken onbekenden via de achterzijde van een electrozaak in. Het alarm ging meteen af, maar dat kon de daders niet afschrikken. Ze gingen meteen naar de twee kasten waar de duurdere gsm's worden opgeborgen. Ze verbrijzelden de glazen deur van de kast en namen toestellen van Samsung en Apple mee. Ook achter de toonbank namen ze toestellen mee. Na een snelle diefstal verlieten de dieven de zaak weer via de achterzijde.

(Bron: PZ Grensleie)

De bewoners van de woning werden wakker door het geblaf van hun hond. Die had onraad geroken toen de dieven de Mercedes van de baasjes probeerde te stelen van onder de carport. Toen de bewoners beneden gingen kijken wat er gaande was, werden ze opgemerkt door de daders die meteen wegvluchtten. Het onderzoek is lopende.Nog dit weekend kreeg de Politiezone Grensleie een oproep van een poging tot inbraak in de Europalaan in Wevelgem. Onbekenden braken de voordeur open en doorzochten de woning. Alle kasten werden opengetrokken, maar uiteindelijk werd er niets gestolen. Vrijdag braken onbekenden via de achterzijde van een electrozaak in. Het alarm ging meteen af, maar dat kon de daders niet afschrikken. Ze gingen meteen naar de twee kasten waar de duurdere gsm's worden opgeborgen. Ze verbrijzelden de glazen deur van de kast en namen toestellen van Samsung en Apple mee. Ook achter de toonbank namen ze toestellen mee. Na een snelle diefstal verlieten de dieven de zaak weer via de achterzijde.(Bron: PZ Grensleie)