De beelden zijn gemaakt kort na de dodelijke steekpartij op de Grote Markt in het centrum van Brugge donderdagnacht. Een 19-jarige Bruggeling liet daarbij het leven. Twee verdachten zijn nog altijd voortvluchtig.

"De eerste dader is begin de 20. Hij is tussen 1m70 en 1m75 lang en stevig gebouwd. Hij heeft donker haar en een pokdalig gezicht", luidt het.

De tweede dader is ongeveer 24 jaar en van vreemde origine. Hij is ongeveer 1m80 lang en sportief gebouwd. Hij praat correct Nederlands.

Wie meer weet over de feiten of een van de daders kent, kan bellen naar de politie op het gratis nummer 0800 30 300.

(Belga)

De beelden zijn gemaakt kort na de dodelijke steekpartij op de Grote Markt in het centrum van Brugge donderdagnacht. Een 19-jarige Bruggeling liet daarbij het leven. Twee verdachten zijn nog altijd voortvluchtig."De eerste dader is begin de 20. Hij is tussen 1m70 en 1m75 lang en stevig gebouwd. Hij heeft donker haar en een pokdalig gezicht", luidt het.De tweede dader is ongeveer 24 jaar en van vreemde origine. Hij is ongeveer 1m80 lang en sportief gebouwd. Hij praat correct Nederlands.Wie meer weet over de feiten of een van de daders kent, kan bellen naar de politie op het gratis nummer 0800 30 300.(Belga)