Overvaller bedreigt verkoopster bakkerij met mes en steelt inhoud kassa

© DJ
Redactie KW

In Bakkerij Gheysen langs de Nieuwpoortsetseenweg vond woensdagmorgen een gewapende overval plaats. De dader bedreigde de verkoopster met een mes en ging aan de haal met de inhoud van de kassa.

Bakkerij Gheysen viert volgend maand haar dertigste verjaardag. Een maand voor het feest kreeg de zaak echter een gewapende overvaller over de vloer. De dader had eerst ingebroken in de bakkerij, door achteraan aan de garage een raam in te slaan. Daar wachtte hij de verkoopster op die rond 6.30 uur toekwam in de bakkerij.

Bedreigd met mes

De vrouw werd bedreigd met een mes en moest haar eigen geld en het startgeld van de zaak afgeven. Daarop vluchtte de dader weg. “Er zijn camerabeelden beschikbaar, die werden overhandigd aan de politie. De overvaller had zichzelf wat weggestoken achter zijn pull, maar zijn gezicht was wel zichtbaar”, zegt zaakvoerster Ann Gheysen.

“We zitten dertig jaar in het vak en hadden wel eens af te rekenen met een diefstal of een kleine inbraak, maar dergelijke overval is nooit prettig.” De verkoopster was na de overval in shock, maar bleef wel gewoon werken.

Slachtofferhulp

“Ze wou niet naar huis, omdat ze daar toch maar zou nadenken over wat er gebeurd is. We hebben haar opgevangen en raden ook aan om Slachtofferhulp te contacteren. Je kan achteraf immers altijd nog een klop krijgen door wat zich heeft afgespeeld. Het is een sterke vrouw, we zijn blij dat ze ongedeerd is“, aldus nog Ann Gheysen. (DJ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten