4 verdachten hadden er een voertuig gestolen. Ze geraakten echter niet ver doordat ze tot stilstand kwamen op het rondpunt in diezelfde straat. Ze lieten het voertuig achter en probeerden meteen in te breken in 2 andere voertuigen. Ze slaagden echter niet in hun opzet en namen te voet de vlucht in de richting van de Menenpoort.

Ondertussen had een alerte getuige de politie verwittigd. Verschillende politieteams kwamen ter plaatse. Zij konden het viertal vrijwel meteen lokaliseren en oppakken. Het betreft drie meerderjarige en één minderjarige verdachte.

De drie meerderjarige verdachte mannen zijn geen onbekenden voor politie en justitie. Zij werden vrijdag voorgeleid voor de Onderzoeksrechter en aangehouden.

4 verdachten hadden er een voertuig gestolen. Ze geraakten echter niet ver doordat ze tot stilstand kwamen op het rondpunt in diezelfde straat. Ze lieten het voertuig achter en probeerden meteen in te breken in 2 andere voertuigen. Ze slaagden echter niet in hun opzet en namen te voet de vlucht in de richting van de Menenpoort.Ondertussen had een alerte getuige de politie verwittigd. Verschillende politieteams kwamen ter plaatse. Zij konden het viertal vrijwel meteen lokaliseren en oppakken. Het betreft drie meerderjarige en één minderjarige verdachte.De drie meerderjarige verdachte mannen zijn geen onbekenden voor politie en justitie. Zij werden vrijdag voorgeleid voor de Onderzoeksrechter en aangehouden.