Op 4 oktober 2016 ging P.O. in de schoenwinkel Chaussea aan de haal met een paar schoenen. Maar het personeel kreeg haar in de smiezen en hield haar staande aan de deur.

Op 9 mei 2017 stopte ze bij Kruidvat twee doosjes haarkleuring in haar handtas maar opnieuw werd ze betrapt aan de kassa.

Maar nog bleek O. haar lesje niet geleerd want op 2 juli vorig jaar werd ze betrapt in een Carrefour-filiaal. Daar verborg ze de gestolen goederen in een kussensloop onderaan haar kinderwagen. "Haar drie kinderen liet ze rond de kinderwagen lopen om de spullen te verbergen", verduidelijkte de procureur.

Op 20 december probeerde ze nogmaals met een kinderwagen zaken te stelen bij Aldi. Maar opnieuw liep ze tegen de lamp. Aan de politie verklaarde ze toen dat ze geen geld had om eten te kopen. De procureur vroeg 7 maanden cel voor P.O., die haar kat stuurde voor het proces. De uitspraak volgt op 4 oktober.

(AFr)

Op 4 oktober 2016 ging P.O. in de schoenwinkel Chaussea aan de haal met een paar schoenen. Maar het personeel kreeg haar in de smiezen en hield haar staande aan de deur.Op 9 mei 2017 stopte ze bij Kruidvat twee doosjes haarkleuring in haar handtas maar opnieuw werd ze betrapt aan de kassa.Maar nog bleek O. haar lesje niet geleerd want op 2 juli vorig jaar werd ze betrapt in een Carrefour-filiaal. Daar verborg ze de gestolen goederen in een kussensloop onderaan haar kinderwagen. "Haar drie kinderen liet ze rond de kinderwagen lopen om de spullen te verbergen", verduidelijkte de procureur.Op 20 december probeerde ze nogmaals met een kinderwagen zaken te stelen bij Aldi. Maar opnieuw liep ze tegen de lamp. Aan de politie verklaarde ze toen dat ze geen geld had om eten te kopen. De procureur vroeg 7 maanden cel voor P.O., die haar kat stuurde voor het proces. De uitspraak volgt op 4 oktober.(AFr)