Tussen juli 2016 en februari 2019 raakte Vincent F. keer op keer betrokken bij vechtpartijen in Oostende. Telkens de politie tussenbeide kwam, richtte hij zijn agressie tot de agenten. "Hij bedreigde de agenten en hun familie met de dood", stelde de procureur dinsdag in de Brugse strafrechtbank.

"Hij ging ook agenten fysiek te lijf. De beklaagde heeft geen enkele aanleiding nodig om mensen aan te vallen. Bij een incident in een Oostendse club sloeg hij zelfs een man halfdood. Hij kreeg uiteindelijk zelfs een verbod opgelegd om zich in de Oostendse uitgaansbuurt te begeven." F. kwam zich zonder advocaat verantwoorden. "Ze schonden telkens mijn mensenrechten. De politie sloeg mij als een hond", schoof hij de schuld van zich af. De uitspraak volgt op 19 november.

(AFr)

Tussen juli 2016 en februari 2019 raakte Vincent F. keer op keer betrokken bij vechtpartijen in Oostende. Telkens de politie tussenbeide kwam, richtte hij zijn agressie tot de agenten. "Hij bedreigde de agenten en hun familie met de dood", stelde de procureur dinsdag in de Brugse strafrechtbank. "Hij ging ook agenten fysiek te lijf. De beklaagde heeft geen enkele aanleiding nodig om mensen aan te vallen. Bij een incident in een Oostendse club sloeg hij zelfs een man halfdood. Hij kreeg uiteindelijk zelfs een verbod opgelegd om zich in de Oostendse uitgaansbuurt te begeven." F. kwam zich zonder advocaat verantwoorden. "Ze schonden telkens mijn mensenrechten. De politie sloeg mij als een hond", schoof hij de schuld van zich af. De uitspraak volgt op 19 november. (AFr)