"De dame had iets genuttigd in een horecazaak in de Langestraat toen ze bij het naar buiten gaan tot twee keer toe op haar achterste werd geslagen", vertelt commissaris Kris Allary, perswoordvoerder van de Oostendse politie.

"Het slachtoffer kon de dader niet zien en ook omstaanders konden niet vertellen wie de dader precies was. De dame in kwestie voelde zich aangerand en bood zich aan op het bureel om klacht in te dienen. Ze vroeg om verder onderzoek. Er werd een proces verbaal opgesteld en via de camerabeelden zullen onze diensten nagaan wie de eventuele dader kan zijn."

(JRO)

"De dame had iets genuttigd in een horecazaak in de Langestraat toen ze bij het naar buiten gaan tot twee keer toe op haar achterste werd geslagen", vertelt commissaris Kris Allary, perswoordvoerder van de Oostendse politie. "Het slachtoffer kon de dader niet zien en ook omstaanders konden niet vertellen wie de dader precies was. De dame in kwestie voelde zich aangerand en bood zich aan op het bureel om klacht in te dienen. Ze vroeg om verder onderzoek. Er werd een proces verbaal opgesteld en via de camerabeelden zullen onze diensten nagaan wie de eventuele dader kan zijn."(JRO)