"Eerder op de avond waren onze agenten al eens tussengekomen bij een incident in de Langestraat waarbij de 22-jarige man betrokken was", duidt commissaris Franky Deckmyn van de Oostendse politie. "Later op de avond begaf de man zich richting het politiecommissariaat waar hij verhaal ging halen. De man zorgde er voor overlast en werd gevraagd om de plaats te verlaten, maar dat weigerde hij. Daardoor drong een bestuurlijke opsluiting zich op. De man werd ondergebracht in het cellencomplex.

Ook in de Wilgenlaan moest de politie tussenkomen na overlast. Een 61-jarige man uit Oostende belde aan bij verschillende bewoners uit de straat. De man was duidelijk onder invloed van alcoholische dranken en wist volgens de politie niet meer waar hij woonde. De man werd door de politie ondergebracht in de cel ter ontnuchtering.

(JRO)

"Eerder op de avond waren onze agenten al eens tussengekomen bij een incident in de Langestraat waarbij de 22-jarige man betrokken was", duidt commissaris Franky Deckmyn van de Oostendse politie. "Later op de avond begaf de man zich richting het politiecommissariaat waar hij verhaal ging halen. De man zorgde er voor overlast en werd gevraagd om de plaats te verlaten, maar dat weigerde hij. Daardoor drong een bestuurlijke opsluiting zich op. De man werd ondergebracht in het cellencomplex.Ook in de Wilgenlaan moest de politie tussenkomen na overlast. Een 61-jarige man uit Oostende belde aan bij verschillende bewoners uit de straat. De man was duidelijk onder invloed van alcoholische dranken en wist volgens de politie niet meer waar hij woonde. De man werd door de politie ondergebracht in de cel ter ontnuchtering. (JRO)