Op donderdag 9 januari omstreeks 7.50 uur werd de grootmoeder van doelman Wouter Biebauw in de Waregemstraat in Deerlijk het slachtoffer van verkeersagressie. Aan de rode lichten had ze een wagen uit de andere richting laten voorgaan, en dat was niet naar de zin van een andere chauffeur. De bestuurder van de witte Kia reed de vrouw klem en ging verhaal halen. "Toen mijn 83-jarige oma haar autoraam naar beneden draaide, haalde de blanke dertiger meteen uit", vertelt Wouter Biebauw. "Ze kreeg een vuistslag, vol in het gezicht. Daarna reed de man gewoon weer weg."

De tachtiger liep verschillende kneuzingen op en haar bril is helemaal kapot. Bovendien hield de vrouw aan het voorval ook een grote schrik om buiten te komen over. "Natuurlijk hebben we klacht ingediend, maar we zijn nog op zoek naar getuigen", aldus Wouter nog. Wie meer informatie heeft over het incident, kan contact opnemen met de politiezone Mira. De politie is ondertussen een onderzoek gestart en spoort de bestuurder van de Kia op.

OPROEP naar getuigen! Donderdag 9 januari rond 7u50 werd mijn grootmoeder van bijna 84 jaar klemgereden en een...

Geplaatst door Wouter Biebauw op Vrijdag 10 januari 2020

Wouter Biebauw is geen onbekende in het nationale voetbal. Hij keept vandaag voor KSV Roeselare en was eerder ook actief bij KV Mechelen en KV Oostende. De doelman is afkomstig van Deerlijk, maar woont ondertussen in Aalter.

Op donderdag 9 januari omstreeks 7.50 uur werd de grootmoeder van doelman Wouter Biebauw in de Waregemstraat in Deerlijk het slachtoffer van verkeersagressie. Aan de rode lichten had ze een wagen uit de andere richting laten voorgaan, en dat was niet naar de zin van een andere chauffeur. De bestuurder van de witte Kia reed de vrouw klem en ging verhaal halen. "Toen mijn 83-jarige oma haar autoraam naar beneden draaide, haalde de blanke dertiger meteen uit", vertelt Wouter Biebauw. "Ze kreeg een vuistslag, vol in het gezicht. Daarna reed de man gewoon weer weg."De tachtiger liep verschillende kneuzingen op en haar bril is helemaal kapot. Bovendien hield de vrouw aan het voorval ook een grote schrik om buiten te komen over. "Natuurlijk hebben we klacht ingediend, maar we zijn nog op zoek naar getuigen", aldus Wouter nog. Wie meer informatie heeft over het incident, kan contact opnemen met de politiezone Mira. De politie is ondertussen een onderzoek gestart en spoort de bestuurder van de Kia op.Wouter Biebauw is geen onbekende in het nationale voetbal. Hij keept vandaag voor KSV Roeselare en was eerder ook actief bij KV Mechelen en KV Oostende. De doelman is afkomstig van Deerlijk, maar woont ondertussen in Aalter.