In het Kruidvat stal ze onder andere een tandenborstel, nagellak en een pak koekjes en ze ging tafelen in Petit Paris en een Thais restaurant. Voor de diefstal kreeg ze een boete van 208 euro.

"De beklaagde is erg hardleers en beschouwt haar eerdere veroordelingen hooguit als een ongemak", zo zei de rechter woensdag. "Ze kan niet verdragen dat ze iets tekort komt, maar vergeet echter dat er gewerkt moet worden om zaken te verschaffen." Nadine W. aanhoorde het vonnis gelaten, maar reageerde wel toen de rechter zei dat ze hulp moet zoeken.

Toen ze weggeleid werd door de agenten, mompelde ze dat ze dat niet mogen doen.

De vrouw ging meer dan 120 keer op restaurant, maar bleek de rekening nooit te kunnen betalen. Zo kreeg ze de bijnaam 'de schrik van de kusthoreca'. De voorbije maanden dook ze ook op in Gent en Kortrijk. Doordat de beroepstermijn in een aantal zaken deze maand verliep, kon de politie haar aanhouden. Ze zal in principe minstens enkele jaren in de cel moeten blijven, want ze zal pas na een derde van haar straf aan de strafuitvoeringsrechtbank om haar voorwaardelijke vrijlating kunnen vragen.

(Belga)

In het Kruidvat stal ze onder andere een tandenborstel, nagellak en een pak koekjes en ze ging tafelen in Petit Paris en een Thais restaurant. Voor de diefstal kreeg ze een boete van 208 euro. "De beklaagde is erg hardleers en beschouwt haar eerdere veroordelingen hooguit als een ongemak", zo zei de rechter woensdag. "Ze kan niet verdragen dat ze iets tekort komt, maar vergeet echter dat er gewerkt moet worden om zaken te verschaffen." Nadine W. aanhoorde het vonnis gelaten, maar reageerde wel toen de rechter zei dat ze hulp moet zoeken. Toen ze weggeleid werd door de agenten, mompelde ze dat ze dat niet mogen doen. De vrouw ging meer dan 120 keer op restaurant, maar bleek de rekening nooit te kunnen betalen. Zo kreeg ze de bijnaam 'de schrik van de kusthoreca'. De voorbije maanden dook ze ook op in Gent en Kortrijk. Doordat de beroepstermijn in een aantal zaken deze maand verliep, kon de politie haar aanhouden. Ze zal in principe minstens enkele jaren in de cel moeten blijven, want ze zal pas na een derde van haar straf aan de strafuitvoeringsrechtbank om haar voorwaardelijke vrijlating kunnen vragen.(Belga)