"Deze mannen gaan in de regio Ieper van deur tot deur", waarschuwt het Facebookbericht. "Ze rijden in een witte Mercedesbus. Ze bellen aan en zeggen dat ze van Eni zijn. Dat ze op zoek zijn naar een gaslek. Laat ze niet binnen!"

Wie bij de pinken is, herkent op de foto 'Harry' en 'Marv', de twee inbrekers uit de populaire 'Home Alone'-films. Het is niet de eerste keer dat de selfie van de twee 'dieven' gedeeld wordt als een waarschuwing voor 'inbrekers'. Eerder gebeurde hetzelfde in het Britse Cornwall, zo blijkt uit een artikel op de nieuwswebsite cornwalllive.com.

Wie goed kijkt, herkent op de foto deze twee bandieten uit Home Alone. © gf
"Deze mannen gaan in de regio Ieper van deur tot deur", waarschuwt het Facebookbericht. "Ze rijden in een witte Mercedesbus. Ze bellen aan en zeggen dat ze van Eni zijn. Dat ze op zoek zijn naar een gaslek. Laat ze niet binnen!"Wie bij de pinken is, herkent op de foto 'Harry' en 'Marv', de twee inbrekers uit de populaire 'Home Alone'-films. Het is niet de eerste keer dat de selfie van de twee 'dieven' gedeeld wordt als een waarschuwing voor 'inbrekers'. Eerder gebeurde hetzelfde in het Britse Cornwall, zo blijkt uit een artikel op de nieuwswebsite cornwalllive.com.