Mister Spaghetti Brugge plaatse maandag een opmerkelijk bericht op Facebook. Het spaghettirestaurant postte een foto van een man, met daarbij een cynische tekst.

"Opgelet! Deze man geniet ervan om heel kalm de privéruimte van uw zaak binnen te wandelen, de jassen en handtassen te inspecteren en het geld van uw collega's te 'lenen'. En het ergste van dit alles? Hij zegt zelfs geen goeiedag als hij vertrekt!"

De uitbaters van het restaurant roepen op om het bericht te delen, "zodat iedere handelaar gewaarschuwd is voor deze ongemanierde dief."

OPGELET!!! Deze man geniet er van om heel kalm de priveruimte van uw zaak binnen te wandelen, de jassen en handtassen te...

Geplaatst door Mister Spaghetti op Maandag 27 mei 2019
Mister Spaghetti Brugge plaatse maandag een opmerkelijk bericht op Facebook. Het spaghettirestaurant postte een foto van een man, met daarbij een cynische tekst. "Opgelet! Deze man geniet ervan om heel kalm de privéruimte van uw zaak binnen te wandelen, de jassen en handtassen te inspecteren en het geld van uw collega's te 'lenen'. En het ergste van dit alles? Hij zegt zelfs geen goeiedag als hij vertrekt!"De uitbaters van het restaurant roepen op om het bericht te delen, "zodat iedere handelaar gewaarschuwd is voor deze ongemanierde dief."