De bal ging aan het rollen in 2016, nadat de 48-jarige man uit Zwevegem werd ontslagen om dringende reden. Reeds op het ontvangstbewijs van zijn ontslagbrief schreef hij dat zijn wraak zoet zou zijn, en hij hield woord. Hij stuurde de sociale inspectie en de fiscus naar zijn oude werkgever, en hij zou zich ook na zijn ontslag hebben voorgedaan als werknemer van het vastgoedkantoor om klanten weg te lokken bij concurrerende kantoren.

De zaakvoerder suggereerde dat er een verliefdheid aan de basis van de hele hetze zou liggen, maar dat werd door de beklaagde ontkend. De makelaar vroeg 150.000 euro schadevergoeding voor het geleden verlies door de pesterijen, maar daar ging de rechter niet op in.

Hij veroordeelde de misnoegde ex-werknemer tot een gevangenisstraf van tien maanden met uitstel en een boete van 800 euro. Aan het vastgoedkantoor en de zaakvoerder moet hij 8.500 euro betalen. De beklaagde gaat hier niet mee akkoord en is van plan om beroep aan te tekenen.

(BELGA)

De bal ging aan het rollen in 2016, nadat de 48-jarige man uit Zwevegem werd ontslagen om dringende reden. Reeds op het ontvangstbewijs van zijn ontslagbrief schreef hij dat zijn wraak zoet zou zijn, en hij hield woord. Hij stuurde de sociale inspectie en de fiscus naar zijn oude werkgever, en hij zou zich ook na zijn ontslag hebben voorgedaan als werknemer van het vastgoedkantoor om klanten weg te lokken bij concurrerende kantoren. De zaakvoerder suggereerde dat er een verliefdheid aan de basis van de hele hetze zou liggen, maar dat werd door de beklaagde ontkend. De makelaar vroeg 150.000 euro schadevergoeding voor het geleden verlies door de pesterijen, maar daar ging de rechter niet op in. Hij veroordeelde de misnoegde ex-werknemer tot een gevangenisstraf van tien maanden met uitstel en een boete van 800 euro. Aan het vastgoedkantoor en de zaakvoerder moet hij 8.500 euro betalen. De beklaagde gaat hier niet mee akkoord en is van plan om beroep aan te tekenen. (BELGA)