Op het appartement van het koppel in Blankenberge ontstond op woensdag 21 augustus een hoogoplopende ruzie. Tijdens dat conflict greep de man zijn partner bij de keel. Hij begon haar te wurgen, maar zou dan zelf zijn greep gelost hebben. De vrouw verweerde zich met twee messen en kon zelf de hulpdiensten verwittigen. Ze liep bij de feiten geen ernstige verwondingen op.

T.G. werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Naar eigen zeggen had hij niet de bedoeling om zijn vriendin om het leven te brengen, maar wilde hij haar enkel doen zwijgen. De raadkamer oordeelde dat hij minstens een maand langer in de cel moet blijven. De verdediging zal geen beroep aantekenen tegen die beslissing.

(BELGA)

Op het appartement van het koppel in Blankenberge ontstond op woensdag 21 augustus een hoogoplopende ruzie. Tijdens dat conflict greep de man zijn partner bij de keel. Hij begon haar te wurgen, maar zou dan zelf zijn greep gelost hebben. De vrouw verweerde zich met twee messen en kon zelf de hulpdiensten verwittigen. Ze liep bij de feiten geen ernstige verwondingen op.T.G. werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Naar eigen zeggen had hij niet de bedoeling om zijn vriendin om het leven te brengen, maar wilde hij haar enkel doen zwijgen. De raadkamer oordeelde dat hij minstens een maand langer in de cel moet blijven. De verdediging zal geen beroep aantekenen tegen die beslissing.(BELGA)