Man uit Alveringem krijgt werkstraf voor agressie tegen ambulanciers na viering vaderschap

© JH
Redactie KW

Een 30-jarige man uit Alveringem moet een werkstraf van 50 uren vervullen omdat hij agressief was tegen de politie en ambulanciers. Hij had zijn aanstaande vaderschap te stevig gevierd in de Viking in Oostduinkerke.

Op zaterdag 12 oktober vorig jaar had R.H. net gehoord dat hij voor de tweede keer vader ging worden. Hij ging dat vieren in De Viking. Toen hij daar rond 2 uur terug vertrok had hij veel te veel alcohol binnen. Hij reed weg met zijn fiets maar raakte maar tot aan de Witte Burg even verderop. Daar viel hij neer en bleef hij uitgeteld languit liggen op de grond.

Bekentenissen

“Hij was volledig weg van de wereld en hadden een gezwollen en bebloed gezicht”, sprak de procureur. “Toen de ambulanciers hem wilden verzorgen verzette hij zich en schold hen uit. En toen hij plots de politie zag was het hek helemaal van de dam. Hij werkte enorm tegen, maakte slaande bewegingen en spuugde naar hen. Beneden alle peil. Bovendien moesten de agenten om 3.30 uur terug naar het ziekenhuis omdat hij enorm agressief was bij het nemen van een scan. “Ik geef de feiten toe. Na tweemaal proberen was het eindelijk gelukt voor mijn vriendin om weer zwanger te worden. Ik was zo blij dat ik veel te stevig heb gevierd”, sprak R.H. Omdat hij schuld bekende kreeg hij de gevraagde celstraf niet, maar hij moet wel 800 euro boete betalen. (JH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten