Op 11 juli 2017 bevond O.C. zich op een evenement van KV Oostende. Zijn spelende dochter moet op een bepaald moment haar knuffel uit het oog verloren zijn. De knuffel werd op de Zeedijk teruggevonden door een 67-jarige vrouw uit Schoten en haar kleinkinderen. M.V. stak de knuffel even in de lucht en maakte hem uiteindelijk vast aan de gocart van een kleinkind, in de hoop dat de eigenaar hem zou opmerken.

Toen de vrouw een meisje zag huilen en om haar vader roepen, stapte ze op de man af omdat ze vermoedde dat de knuffel van het kind was. De Oostendenaar vond dat V. de knuffel gewoon had moeten laten liggen, waardoor een woordenwisseling ontstond. Tijdens dat conflict gaf C. de vrouw een duw. De vrouw viel over een gocart en kwam zo op haar hoofd terecht. Ze hield aan de feiten onder andere een hersenschudding en een whiplash over. De burgerlijke partij vorderde 6.000 euro schadevergoeding.

Volgens de verdediging was de discussie eigenlijk eerder al afgelopen. "Hij ging weg, maar zij kwam hem achterna en greep hem bij de arm. Mijn cliënt heeft zich enkel omgedraaid en zich afgeweerd", aldus meester Robert Volckaert. De verdediging vroeg de vrijspraak of een herkwalificatie in onopzettelijke slagen en verwondingen.

De rechter doet op 20 december uitspraak.

(Belga)

Op 11 juli 2017 bevond O.C. zich op een evenement van KV Oostende. Zijn spelende dochter moet op een bepaald moment haar knuffel uit het oog verloren zijn. De knuffel werd op de Zeedijk teruggevonden door een 67-jarige vrouw uit Schoten en haar kleinkinderen. M.V. stak de knuffel even in de lucht en maakte hem uiteindelijk vast aan de gocart van een kleinkind, in de hoop dat de eigenaar hem zou opmerken. Toen de vrouw een meisje zag huilen en om haar vader roepen, stapte ze op de man af omdat ze vermoedde dat de knuffel van het kind was. De Oostendenaar vond dat V. de knuffel gewoon had moeten laten liggen, waardoor een woordenwisseling ontstond. Tijdens dat conflict gaf C. de vrouw een duw. De vrouw viel over een gocart en kwam zo op haar hoofd terecht. Ze hield aan de feiten onder andere een hersenschudding en een whiplash over. De burgerlijke partij vorderde 6.000 euro schadevergoeding. Volgens de verdediging was de discussie eigenlijk eerder al afgelopen. "Hij ging weg, maar zij kwam hem achterna en greep hem bij de arm. Mijn cliënt heeft zich enkel omgedraaid en zich afgeweerd", aldus meester Robert Volckaert. De verdediging vroeg de vrijspraak of een herkwalificatie in onopzettelijke slagen en verwondingen. De rechter doet op 20 december uitspraak.(Belga)