Op 19 februari troffen de cipiers liefst 31 gram hasj en 51 gram amfetamines aan bij X.V. De man kwam net terug uit de bezoekruimte en verklaarde dat hij de drugs op vraag van een medegedetineerde had laten afleveren. Diens naam wou hij evenwel niet noemen.

X.V. zit al twee jaar in de cel voor drugsfeiten. Het einde van zijn straf is voorzien in de zomer van 2022. Hij vroeg de rechter om mildheid. "Ik had geld nodig en die andere gevangene had dat vernomen. Nu ben ik van plan om naar de drugsvrije afdeling van de gevangenis te verhuizen."

De uitspraak volgt op 3 oktober.

(AFr)

Op 19 februari troffen de cipiers liefst 31 gram hasj en 51 gram amfetamines aan bij X.V. De man kwam net terug uit de bezoekruimte en verklaarde dat hij de drugs op vraag van een medegedetineerde had laten afleveren. Diens naam wou hij evenwel niet noemen.X.V. zit al twee jaar in de cel voor drugsfeiten. Het einde van zijn straf is voorzien in de zomer van 2022. Hij vroeg de rechter om mildheid. "Ik had geld nodig en die andere gevangene had dat vernomen. Nu ben ik van plan om naar de drugsvrije afdeling van de gevangenis te verhuizen."De uitspraak volgt op 3 oktober.(AFr)