De man uit Antwerpen is niet aan zijn proefstuk toe. Zo zou hij zijn ex midden in de nacht regelmatig opbellen en werd hij 's nachts betrapt terwijl hij met de buitenverlichting van de woning van zijn ex knoeide. Hij zou zelfs gedreigd hebben om zelfmoord te plegen en zijn zonen mee te nemen. De beklaagde en het slachtoffer zijn verwikkeld in meerdere gerechtelijke procedures om tot een regeling voor de drie kinderen te komen.

De man ontkent de feiten niet. Volgens zijn advocaat kon hij de onverwachte scheiding erg moeilijk verwerken. Hiervoor is hij nog steeds in behandeling. De man zou ook kampen met een bipolaire en autismestoornis.

Het openbaar ministerie vordert zes maanden. Eerder werd de vijftiger al veroordeeld tot 150 uur werkstraf voor belaging. Het vonnis volgt op 29 september. Dit uitstel geeft de man de kans om te tonen dat hij kan ophouden met zijn kinderachtige gedrag, aldus de rechter.

De man uit Antwerpen is niet aan zijn proefstuk toe. Zo zou hij zijn ex midden in de nacht regelmatig opbellen en werd hij 's nachts betrapt terwijl hij met de buitenverlichting van de woning van zijn ex knoeide. Hij zou zelfs gedreigd hebben om zelfmoord te plegen en zijn zonen mee te nemen. De beklaagde en het slachtoffer zijn verwikkeld in meerdere gerechtelijke procedures om tot een regeling voor de drie kinderen te komen.De man ontkent de feiten niet. Volgens zijn advocaat kon hij de onverwachte scheiding erg moeilijk verwerken. Hiervoor is hij nog steeds in behandeling. De man zou ook kampen met een bipolaire en autismestoornis.Het openbaar ministerie vordert zes maanden. Eerder werd de vijftiger al veroordeeld tot 150 uur werkstraf voor belaging. Het vonnis volgt op 29 september. Dit uitstel geeft de man de kans om te tonen dat hij kan ophouden met zijn kinderachtige gedrag, aldus de rechter.