De feiten speelden zich enkele dagen geleden af in de woning van het slachtoffer in Oostende. Onder invloed van alcohol trok de verdachte naar het huis van zijn ex-partner, waar hij de vrouw probeerde te wurgen. De verwondingen van het slachtoffer zouden volgens het parket meevallen.

De man van Nepalese origine werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag, zonder voorbedachten rade. De verdachte geeft zijn betrokkenheid in het incident toe, maar minimaliseert de ernst van de feiten. Naar eigen zeggen had hij alleszins niet de bedoeling om zijn ex van het leven te beroven.

(BELGA)

De feiten speelden zich enkele dagen geleden af in de woning van het slachtoffer in Oostende. Onder invloed van alcohol trok de verdachte naar het huis van zijn ex-partner, waar hij de vrouw probeerde te wurgen. De verwondingen van het slachtoffer zouden volgens het parket meevallen.De man van Nepalese origine werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag, zonder voorbedachten rade. De verdachte geeft zijn betrokkenheid in het incident toe, maar minimaliseert de ernst van de feiten. Naar eigen zeggen had hij alleszins niet de bedoeling om zijn ex van het leven te beroven.(BELGA)