Op woensdag 3 juli kwam het in de late namiddag tot een hoogoplopende ruzie binnen het gezin. Volgens een getuige probeerde K.O. met zijn wagen in te rijden op zijn vrouw en twee kinderen, die zich op het trottoir bevonden. Bij dat incident liep niemand ernstige verwondingen op. De Irakees werd door de onderzoeksrechter wel aangehouden op verdenking van drievoudige poging tot doodslag.

Volgens de verdachte berust alles op een misverstand. Zijn vrouw en kinderen zouden tijdens de bewuste ruzie geprobeerd hebben om zijn auto te beschadigen. Het voertuig stond op dat moment ongeveer honderd meter van hun woning geparkeerd. O. wilde naar eigen zeggen gewoon wegrijden om het voertuig in veiligheid te brengen.

Het slachtoffer kwam dinsdagochtend zelf naar het gerechtsgebouw om haar echtgenoot te steunen. Volgens de verdediging hoopt ze dat hij zo snel mogelijk naar huis mag. De Brugse raadkamer besliste echter dat de verdachte minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.

(BELGA)

Op woensdag 3 juli kwam het in de late namiddag tot een hoogoplopende ruzie binnen het gezin. Volgens een getuige probeerde K.O. met zijn wagen in te rijden op zijn vrouw en twee kinderen, die zich op het trottoir bevonden. Bij dat incident liep niemand ernstige verwondingen op. De Irakees werd door de onderzoeksrechter wel aangehouden op verdenking van drievoudige poging tot doodslag.Volgens de verdachte berust alles op een misverstand. Zijn vrouw en kinderen zouden tijdens de bewuste ruzie geprobeerd hebben om zijn auto te beschadigen. Het voertuig stond op dat moment ongeveer honderd meter van hun woning geparkeerd. O. wilde naar eigen zeggen gewoon wegrijden om het voertuig in veiligheid te brengen. Het slachtoffer kwam dinsdagochtend zelf naar het gerechtsgebouw om haar echtgenoot te steunen. Volgens de verdediging hoopt ze dat hij zo snel mogelijk naar huis mag. De Brugse raadkamer besliste echter dat de verdachte minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.(BELGA)