De feiten speelden zich zondagavond af in de Wantestraat in de Brugse deelgemeente Assebroek. Een jongeman probeerde zonder succes in het huis van zijn ex-partner binnen te dringen. Een buurman hoorde het kabaal en wilde de verdachte tot kalmte aanmanen. Daarop werd hij echter zelf bij de keel gegrepen.

Ondertussen had zijn vrouw hulp gezocht bij hun zoon, die in dezelfde straat woont. Toen die zoon verhaal kwam halen, werd hij met een mes in de borstkas gestoken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

De verdachte werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Vrijdagochtend oordeelt de Brugse raadkamer of hij een maand langer in de gevangenis moet blijven.

(Belga)

De feiten speelden zich zondagavond af in de Wantestraat in de Brugse deelgemeente Assebroek. Een jongeman probeerde zonder succes in het huis van zijn ex-partner binnen te dringen. Een buurman hoorde het kabaal en wilde de verdachte tot kalmte aanmanen. Daarop werd hij echter zelf bij de keel gegrepen.Ondertussen had zijn vrouw hulp gezocht bij hun zoon, die in dezelfde straat woont. Toen die zoon verhaal kwam halen, werd hij met een mes in de borstkas gestoken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.De verdachte werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Vrijdagochtend oordeelt de Brugse raadkamer of hij een maand langer in de gevangenis moet blijven.(Belga)