De feiten speelden zich in de nacht van maandag op dinsdag af op een appartement in Knokke-Heist. J.C. woont er samen met zijn vriend, maar ook een kennis van het koppel verbleef in hetzelfde appartement. Met die kameraad liep een discussie over te luide muziek blijkbaar totaal uit de hand. Het slachtoffer kreeg tijdens dat conflict een messteek in de bil te verwerken. Ook in zijn buik werd een kleine steekwonde ontdekt, maar hij verkeerde niet in levensgevaar.

De verdachte werd woensdag door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Volgens de verdediging had de man echter absoluut niet de intentie om het slachtoffer van het leven te beroven. De Brugse raadkamer besliste vrijdagochtend dat C. in het belang van het onderzoek minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.

(BELGA)

De feiten speelden zich in de nacht van maandag op dinsdag af op een appartement in Knokke-Heist. J.C. woont er samen met zijn vriend, maar ook een kennis van het koppel verbleef in hetzelfde appartement. Met die kameraad liep een discussie over te luide muziek blijkbaar totaal uit de hand. Het slachtoffer kreeg tijdens dat conflict een messteek in de bil te verwerken. Ook in zijn buik werd een kleine steekwonde ontdekt, maar hij verkeerde niet in levensgevaar.De verdachte werd woensdag door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag. Volgens de verdediging had de man echter absoluut niet de intentie om het slachtoffer van het leven te beroven. De Brugse raadkamer besliste vrijdagochtend dat C. in het belang van het onderzoek minstens een maand langer in de gevangenis moet blijven.(BELGA)