Man in cel na steekpartij in Brugge, slachtoffer niet langer in levensgevaar

Een 36-jarige man zit in de cel op verdenking van poging tot doodslag. Hij stak vrijdagnacht een andere man neer op café. Het slachtoffer verkeerde in levensgevaar, maar zijn toestand zou ondertussen stabiel zijn.

De dader en het slachtoffer kregen het vrijdagnacht met elkaar aan de stok in een café in de Havenstraat in Brugge. Die ruzie liep op een bepaald moment zo hoog op dat één van hen een mes bovenhaalde. Hij stak het slachtoffer neer en vluchtte daarna weg.

Het slachtoffer zakte in elkaar en omstanders verwittigden de hulpdiensten. Zij snelden ter plaatse en dienden hem de eerste zorgen toe. Uiteindelijk werd de man in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Ondertussen zij hij wel alweer stabiel zijn en is het levensgevaar geweken.

De dader vluchtte na de steekpartij weg. De politie werd opgetrommeld en startte een zoektocht. Uiteindelijk was het gespecialiseerde COBRA-team van de Brugse politie nodig om de man uit zijn huis te halen. Hij kon ingerekend worden en belandde in de cel. De onderzoeksrechter verhoorde hem en besliste om hem aan te houden. De 36-jarige man zal dan ook eerstdaags voor de raadkamer moeten verschijnen.

(TL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.