Man die vrouw kuste en kleren uitdeed op strand krijgt zestien maanden cel

Een Wit-Russische man heeft in de Brugse rechtbank zestien maanden cel gekregen voor aanranding, openbare zedenschennis en diefstal.

Op 3 juli 2018 greep A.B. (32) in Bredene een vrouw langs achteren vast en zoende haar in de hals en het gezicht. Vervolgens trok hij op het strand zijn kleren uit en spoelde, voor de ogen van spelende kinderen, zijn achterste met zeewater. De man, die illegaal in het land verblijft, werd meegenomen voor verhoor maar mocht meteen weer beschikken.

Op 7 december vorig jaar liet de man in Torhout opnieuw van zich horen. Voor de deur van kinderschoenenwinkel Shoe Kid’s op de Burg ging hij aan de haal met een brandende kaars. Omdat hij eerder op de dag al overlast had veroorzaakt in de zaak belde de uitbaatster de politie. Die kon hem even later inrekenen.

Een fouille wees uit dat A.B. folders van kinderspeelgoed en informatie over de speelplaatsen in de stad op zak had. Wat zijn bedoelingen hiermee waren is niet duidelijk, maar de procureur noemde het dossier “verontrustend”. A.B. kwam niet opdagen voor zijn proces. (AFr)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.