In de dameskleedhokjes op het recreatiedomein Klein Strand in Jabbeke filmde M.V.W. op 18 juni vorig jaar stiekem met zijn gsm een jonge vrouw die zich aan het omkleden was. Toen het slachtoffer plots het toestel zag rende ze naar buiten. Ze zat de man achterna waarop die zich opsloot in een douchecabine. Het slachtoffer haalde er een medewerker en enkele vrienden bij om M.V.W. uit de douche te halen. De man gaf schoorvoetend toe dat hij beelden gemaakt had van de vrouw, maar het geheugenkaartje uit zijn GSM bleek verdwenen. Hij liet een foto nemen van zijn identiteitskaart maar nog voor de politie arriveerde kon hij wegvluchten in zijn wagen.

M.V.W. kwam niet opdagen voor een verhoor en stuurde ook zijn kat naar de rechtbank. De man kwam als minderjarige ook al in contact met het gerecht wegens zedenfeiten. Het slachtoffer stelde zich in de rechtbank burgerlijke partij en gaf een brief aan de rechter. "Sinds de feiten ben ik nooit meer volledig op mijn gemak in een kleedhokje", stelde ze. "Ik zal ook nooit weten wat er met de beelden die hij van mij maakte gebeurd is. Die geheugenkaart is immers niet meer uitgekomen. Ik hoop gewoon dat dit nooit meer gebeurt."

De uitspraak volgt op 1 juni.

(AF)

In de dameskleedhokjes op het recreatiedomein Klein Strand in Jabbeke filmde M.V.W. op 18 juni vorig jaar stiekem met zijn gsm een jonge vrouw die zich aan het omkleden was. Toen het slachtoffer plots het toestel zag rende ze naar buiten. Ze zat de man achterna waarop die zich opsloot in een douchecabine. Het slachtoffer haalde er een medewerker en enkele vrienden bij om M.V.W. uit de douche te halen. De man gaf schoorvoetend toe dat hij beelden gemaakt had van de vrouw, maar het geheugenkaartje uit zijn GSM bleek verdwenen. Hij liet een foto nemen van zijn identiteitskaart maar nog voor de politie arriveerde kon hij wegvluchten in zijn wagen. M.V.W. kwam niet opdagen voor een verhoor en stuurde ook zijn kat naar de rechtbank. De man kwam als minderjarige ook al in contact met het gerecht wegens zedenfeiten. Het slachtoffer stelde zich in de rechtbank burgerlijke partij en gaf een brief aan de rechter. "Sinds de feiten ben ik nooit meer volledig op mijn gemak in een kleedhokje", stelde ze. "Ik zal ook nooit weten wat er met de beelden die hij van mij maakte gebeurd is. Die geheugenkaart is immers niet meer uitgekomen. Ik hoop gewoon dat dit nooit meer gebeurt."De uitspraak volgt op 1 juni. (AF)