Eind juli ging het gruwelijk fout in de huurwoning van Steven C. en Lydia D. in Staden. Het koppel had er al vaker ruzie gehad, maar deze keer ging het er wel bijzonder intens aan toe. Uiteindelijk stak Steven C. Lydia D. neer met een mes. De jonge vrouw belandde hierdoor in een kunstmatige coma, maar was enkele dagen later alweer aan de betere hand.

Steven C. werd voor deze feiten opgepakt op verdenking van poging doodslag op zijn ex-partner. Oorzaak van de ruzie was de liefdesbreuk tussen beide.

Ondertussen zit Steven C. nog steeds in de cel en die aanhouding blijft nog even duren laat het parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper weten.

Eind juli ging het gruwelijk fout in de huurwoning van Steven C. en Lydia D. in Staden. Het koppel had er al vaker ruzie gehad, maar deze keer ging het er wel bijzonder intens aan toe. Uiteindelijk stak Steven C. Lydia D. neer met een mes. De jonge vrouw belandde hierdoor in een kunstmatige coma, maar was enkele dagen later alweer aan de betere hand.Steven C. werd voor deze feiten opgepakt op verdenking van poging doodslag op zijn ex-partner. Oorzaak van de ruzie was de liefdesbreuk tussen beide.Ondertussen zit Steven C. nog steeds in de cel en die aanhouding blijft nog even duren laat het parket van West-Vlaanderen, afdeling Ieper weten.