De 30-jarige man uit Zonnebeke verscheen vrijdag voor de raadkamer. Die besloot dat hij verder aangehouden blijft voor moord op zijn 70-jarige buurman. Hij stak de man op donderdag 8 augustus neer in de wijk Boudewijnpark.

Het parket gaat uit van moord en niet van doodslag. Aanvankelijk werd ook de vrouw van de verdachte opgepakt, maar na verhoor bleek al gauw dat zij niets met de feiten te maken had.

De twee zouden al vaker discussies gehad hebben, onder andere over luide muziek. Het is niet duidelijk of dit de aanleiding was van de ruzie. Na de steekpartij snelden de hulpdiensten ter plaatse, maar het slachtoffer overleed in zijn tuin.

(BELGA)

De 30-jarige man uit Zonnebeke verscheen vrijdag voor de raadkamer. Die besloot dat hij verder aangehouden blijft voor moord op zijn 70-jarige buurman. Hij stak de man op donderdag 8 augustus neer in de wijk Boudewijnpark. Het parket gaat uit van moord en niet van doodslag. Aanvankelijk werd ook de vrouw van de verdachte opgepakt, maar na verhoor bleek al gauw dat zij niets met de feiten te maken had. De twee zouden al vaker discussies gehad hebben, onder andere over luide muziek. Het is niet duidelijk of dit de aanleiding was van de ruzie. Na de steekpartij snelden de hulpdiensten ter plaatse, maar het slachtoffer overleed in zijn tuin.(BELGA)