De man van Roemeense origine zou via sociale media contact gelegd hebben met het meisje. Het zou gaan om een vriendinnetje van zijn stiefdochter. Maandag zou de verdachte zich tijdens een afspraakje aan het slachtoffer vergrepen hebben. Het is niet bekend wat zich in zijn wagen precies heeft afgespeeld. Het parket bevestigt enkel dat er sprake was van verkrachting, maar over zedenfeiten met een minderjarig slachtoffer werd zoals gebruikelijk geen verdere toelichting gegeven.

Na een klacht van het meisje werd de veertiger opgepakt. De Brugse onderzoeksrechter heeft hem woensdag na verhoor aangehouden op verdenking van verkrachting. De verdachte gaf toe dat er sprake was van aanranding, maar ontkent met klem dat hij zich schuldig maakte aan verkrachting. De raadkamer oordeelde vrijdagochtend dat hij minstens een maand langer in voorhechtenis moet blijven.

(Belga)

De man van Roemeense origine zou via sociale media contact gelegd hebben met het meisje. Het zou gaan om een vriendinnetje van zijn stiefdochter. Maandag zou de verdachte zich tijdens een afspraakje aan het slachtoffer vergrepen hebben. Het is niet bekend wat zich in zijn wagen precies heeft afgespeeld. Het parket bevestigt enkel dat er sprake was van verkrachting, maar over zedenfeiten met een minderjarig slachtoffer werd zoals gebruikelijk geen verdere toelichting gegeven. Na een klacht van het meisje werd de veertiger opgepakt. De Brugse onderzoeksrechter heeft hem woensdag na verhoor aangehouden op verdenking van verkrachting. De verdachte gaf toe dat er sprake was van aanranding, maar ontkent met klem dat hij zich schuldig maakte aan verkrachting. De raadkamer oordeelde vrijdagochtend dat hij minstens een maand langer in voorhechtenis moet blijven.(Belga)