Man blijft in de cel voor steekpartij in Veurne

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

De raadkamer in Veurne heeft de aanhouding van een 24-jarige man uit De Panne met een maand verlengd voor zijn betrokkenheid bij een steekpartij. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. Na vermoedelijk partnergeweld ging de man de nieuwe vriend van zijn ex-partner te lijf.

Een 21-jarige vrouw zou al een tijdje problemen hebben met haar vriend. Donderdagavond belde ze haar ex-vriend, die prompt naar hun woning in Houtem bij Veurne reed. Daar moet het tot een hoogoplopende discussie gekomen zijn met de vriend van de vrouw. Tijdens dat incident kreeg de 24-jarige Veurnenaar twee messteken in de linkerbovenarm te verwerken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar.

De verdachte diende zich later op de avond zelf aan bij de politie. De 24-jarige man uit De Panne werd vrijdagnamiddag door het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besliste om hem aan te houden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. De man kwam in een onderzoek naar drugsfeiten al in aanraking met het Ieperse gerecht, maar werd toen onder voorwaarden vrijgelaten.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier