Man blijft in de cel voor steekpartij in Torhout

Redactie KW

In de zaak van de steekpartij in een bakkerij in Torhout blijft de verdachte minstens een maand langer in de gevangenis. Dat heeft de Brugse raadkamer dinsdagochtend beslist. De man van Libische origine gaf meerdere messteken aan zijn 34-jarige vriendin.

De steekpartij speelde zich op 9 augustus af bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. De 34-jarige vrouw uit Torhout was aan het werk in de winkel toen ze werd neergestoken door haar partner. Het driejarige dochtertje van de vrouw was getuige van de feiten. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar haar toestand was na enkele dagen stabiel.

De verdachte bleef ter plaatse rustig wachten op de komst van de politie. K.F. kon dan ook zonder problemen ingerekend worden. De verdachte legde volledige bekentenissen af over de meerdere messteken die hij gaf, maar beweert zich van de omstandigheden niets meer te herinneren. Het is ook nog niet duidelijk of de betrokkenen onder invloed waren. Wellicht zal de verdachte binnenkort opnieuw verhoord worden.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier