Elke donderdagavond organiseert de Lounge Bar van het Kursaal in Oostende een party onder de noemer 'Lust'. Het is daar dat de 22-jarige jongeman bewusteloos op de dansvloer werd gevonden. Rond 4.45 uur kwam bij de politie een melding binnen. Die kwam, samen met een ambulance ter plaatse.

"De man was bij aankomst ondertussen bij bewustzijn. Toch werd hij voor controle door de dienst 100 overgebracht naar het ziekenhuis. Bij ondervraging van de man bleek dat hij slagen zou gekregen hebben van onbekende mannen", aldus Kris Allary, perswoordvoerder bij de politie van Oostende. De lokale politie van Oostende startte een onderzoek naar de daders.

(JRO)

Elke donderdagavond organiseert de Lounge Bar van het Kursaal in Oostende een party onder de noemer 'Lust'. Het is daar dat de 22-jarige jongeman bewusteloos op de dansvloer werd gevonden. Rond 4.45 uur kwam bij de politie een melding binnen. Die kwam, samen met een ambulance ter plaatse. "De man was bij aankomst ondertussen bij bewustzijn. Toch werd hij voor controle door de dienst 100 overgebracht naar het ziekenhuis. Bij ondervraging van de man bleek dat hij slagen zou gekregen hebben van onbekende mannen", aldus Kris Allary, perswoordvoerder bij de politie van Oostende. De lokale politie van Oostende startte een onderzoek naar de daders. (JRO)