Vorige week donderdag was een ruzie in de villa vlakbij de autohandel, waar zaakvoerder Yves Van Oost (50) en zijn partner Kurt Haezebrouck (53) wonen, volledig uit de hand gelopen. A.A. (1996) uit De Panne, die op het ogenblik van de feiten in de villa verbleef, kreeg het er aan de stok met zaakvoerder Van Oost. "Bij een steekpartij raakten twee mensen levensgevaarlijk gewond. Vermoedelijk werden die verwondingen toegebracht met een mes", bevestigde het parket.

Na het tumult zette de A.A. het op een lopen. Hij rende de nabijgelegen Ieperstraat richting Hooglede in. Uiteindelijk werd hij zo'n kilometer verderop zwaargewond teruggevonden. De man werd ter plaatse verzorgd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer werd opgeroepen om een tent te komen plaatsen zodat de sporen in de Ieperstraat niet verloren zouden gaan. De zaakvoerder liep na het incident richting de garage.

Op basis van de verklaring van Van Oost besliste de onderzoeksrechter een bevel tot aanhouding uit te vaardigen tegen A.A. Uit het onderzoek blijkt dat de feiten zich in de badkamer afspeelden. A.A. is er nog altijd erg aan toe en kon nog niet verhoord worden. Over het motief kan het parket nog niet veel zeggen.

Vorige week donderdag was een ruzie in de villa vlakbij de autohandel, waar zaakvoerder Yves Van Oost (50) en zijn partner Kurt Haezebrouck (53) wonen, volledig uit de hand gelopen. A.A. (1996) uit De Panne, die op het ogenblik van de feiten in de villa verbleef, kreeg het er aan de stok met zaakvoerder Van Oost. "Bij een steekpartij raakten twee mensen levensgevaarlijk gewond. Vermoedelijk werden die verwondingen toegebracht met een mes", bevestigde het parket.Na het tumult zette de A.A. het op een lopen. Hij rende de nabijgelegen Ieperstraat richting Hooglede in. Uiteindelijk werd hij zo'n kilometer verderop zwaargewond teruggevonden. De man werd ter plaatse verzorgd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer werd opgeroepen om een tent te komen plaatsen zodat de sporen in de Ieperstraat niet verloren zouden gaan. De zaakvoerder liep na het incident richting de garage.Op basis van de verklaring van Van Oost besliste de onderzoeksrechter een bevel tot aanhouding uit te vaardigen tegen A.A. Uit het onderzoek blijkt dat de feiten zich in de badkamer afspeelden. A.A. is er nog altijd erg aan toe en kon nog niet verhoord worden. Over het motief kan het parket nog niet veel zeggen.