Malafide verkopers geven zich uit voor stadsmedewerkers Kortrijk

Redactie KW

De Stad Kortrijk en OCMW Kortrijk lanceren een campagne om gas- en elektriciteitsprijzen te vergelijken, maar ook malafide verkopers contacteren inwoners.

De Stad Kortrijk en OCMW Kortrijk lanceren een campagne om gas- en elektriciteitsprijzen te vergelijken. Daartoe worden infosessies georganiseerd in het stadhuis op 24 en 27 november. Nu blijkt echter dat malafide verkopers bezoeken afleggen bij Kortrijkse inwoners of hen opbellen om energieprijzen te vergelijken.

Daarbij laten zij uitschijnen in opdracht van de stad Kortrijk of het OCMW Kortrijk te werken, wat niet het geval is. Krijg je dergelijke vertegenwoordigers over de vloer? Vraag dan steeds een legitimatiebewijs. Weiger ook om documenten te ondertekenen bij een eerste contact. Zo vermijd je misverstanden.

Vertegenwoordigers van het stadsbestuur en de energiesnoeiers herken je aan een legitimatiebewijs (badge met logo van de stad Kortrijk of de energiesnoeiers), hun kledij en/of hun dienstvoertuig. Meer info bij Team Energie OCMW op 056 24 49 01.

(MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.