Vrijdagmiddag namen ze in de bewuste flat een loopje met de coronamaatregelen. Meerdere personen bevonden zich op het appartement. Toen twee van hen zwaar geïntoxiceerd raakten, moesten de hulpdiensten redding brengen. Ook de brandweer kwam ter plaatse met de ladderwagen. Het kostte de hulpdiensten ook behoorlijk wat moeite om in de flat te geraken.

Hanne Demedts, persmagistrate van het parket bevestigt: "Er zijn inderdaad twee personen met een overdosis naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen heeft ondertussen het ziekenhuis al mogen verlaten. Uiteraard overtraden alle aanwezigen op dat moment ook de coronamaatregelen." De Waregemse politie maakte een pv op van de feiten. De aanwezigen mogen zich aan een fikse boete verwachten.

Zaterdagavond kwam SV Zulte Waregem met een reactie op de site. Daarin stelt de club dat het appartement wel degelijk door hen ter beschikking van spelers wordt gesteld, maar dat het sinds Nieuwjaar leeg stond.

De volledige verklaring vind je hieronder.

Vrijdagmiddag namen ze in de bewuste flat een loopje met de coronamaatregelen. Meerdere personen bevonden zich op het appartement. Toen twee van hen zwaar geïntoxiceerd raakten, moesten de hulpdiensten redding brengen. Ook de brandweer kwam ter plaatse met de ladderwagen. Het kostte de hulpdiensten ook behoorlijk wat moeite om in de flat te geraken.Hanne Demedts, persmagistrate van het parket bevestigt: "Er zijn inderdaad twee personen met een overdosis naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen heeft ondertussen het ziekenhuis al mogen verlaten. Uiteraard overtraden alle aanwezigen op dat moment ook de coronamaatregelen." De Waregemse politie maakte een pv op van de feiten. De aanwezigen mogen zich aan een fikse boete verwachten.Zaterdagavond kwam SV Zulte Waregem met een reactie op de site. Daarin stelt de club dat het appartement wel degelijk door hen ter beschikking van spelers wordt gesteld, maar dat het sinds Nieuwjaar leeg stond. De volledige verklaring vind je hieronder.