Samen met een minderjarige kompaan trokken de twee die dinsdagavond naar de winkel in de Sint-Maartensbilk in Brugge. Eén van hen bedreigde de uitbater met een mes en dreigde ermee om hem te vermoorden als hij hem het geld uit de kassa niet zou geven. De man gaf hem 200 euro en de drie vluchten weg.

Dankzij de camerabeelden kon het trio geklist worden. Eén van hen was minderjarig. De andere twee - 18 en 19 jaar oud - werden door de onderzoeksrechter aangehouden. Ze zaten een tijdje in voorhechtenis, maar zijn in afwachting van hun proces nu dus allebei voorwaardelijk vrij.

(TL)

Samen met een minderjarige kompaan trokken de twee die dinsdagavond naar de winkel in de Sint-Maartensbilk in Brugge. Eén van hen bedreigde de uitbater met een mes en dreigde ermee om hem te vermoorden als hij hem het geld uit de kassa niet zou geven. De man gaf hem 200 euro en de drie vluchten weg.Dankzij de camerabeelden kon het trio geklist worden. Eén van hen was minderjarig. De andere twee - 18 en 19 jaar oud - werden door de onderzoeksrechter aangehouden. Ze zaten een tijdje in voorhechtenis, maar zijn in afwachting van hun proces nu dus allebei voorwaardelijk vrij.(TL)