De twintiger is geen onbekende voor het gerecht. In april werd hij samen met acht andere jongemannen veroordeeld voor grootschalige drugshandel. Ze maakten met het drugsgeld exotische reizen, betaalden prostituees en huurden luxewagens waarvan ze talrijke foto's op sociale media postten. Hij moest twintig maanden celstraf uitzitten.

Kort nadat de jongeman werd vrijgelaten uit de gevangenis, werd hij alweer betrapt met 80 gram cocaïne. De Kortrijkse strafrechter was erg streng. "Het verboden karakter van cocaïne is je ongetwijfeld bekend, en toch begin je weer te dealen zodra je de gevangenis verlaat. Je bent al twee keer door de rechtbank veroordeeld voor gelijkaardige feiten, maar je hebt je lesje blijkbaar nog altijd niet geleerd. Een strenge bestraffing is nodig."

Zijn advocaat vroeg tijdens het proces nog om een milde straf, omdat de beklaagde volgens hem de kans moet krijgen om een normale job te zoeken, maar daar ging de rechter duidelijk niet op in.

(Belga)

De twintiger is geen onbekende voor het gerecht. In april werd hij samen met acht andere jongemannen veroordeeld voor grootschalige drugshandel. Ze maakten met het drugsgeld exotische reizen, betaalden prostituees en huurden luxewagens waarvan ze talrijke foto's op sociale media postten. Hij moest twintig maanden celstraf uitzitten. Kort nadat de jongeman werd vrijgelaten uit de gevangenis, werd hij alweer betrapt met 80 gram cocaïne. De Kortrijkse strafrechter was erg streng. "Het verboden karakter van cocaïne is je ongetwijfeld bekend, en toch begin je weer te dealen zodra je de gevangenis verlaat. Je bent al twee keer door de rechtbank veroordeeld voor gelijkaardige feiten, maar je hebt je lesje blijkbaar nog altijd niet geleerd. Een strenge bestraffing is nodig." Zijn advocaat vroeg tijdens het proces nog om een milde straf, omdat de beklaagde volgens hem de kans moet krijgen om een normale job te zoeken, maar daar ging de rechter duidelijk niet op in.(Belga)